Instalator Constanta

Instalator in Constanta

Iti punem la dispoziție servicii complete pentru instalatii termice, instalatii gaze sau instalatii sanitare. Indiferent de situație, suntem aici să-ți oferim calitate la prețuri avantajoase in tot judetul Constanța.


Suntem partenerul tău de încredere în domeniul instalațiilor.

  1. Pregătiți să vă ajutăm - stabiliți o programare astăzi!
  2. Nu vă vom face să așteptați - vom ajunge la timp și vă vom suna pentru a vă anunța că suntem pe drum.
  3. Sunteți pe mâini bune - instalatorii noștri sunt de specialitate.
  4. Garanție la serviciile efectuate de noi - reparăm problemele apărute.
  5. Taxăm pe lucrare, nu la oră - prețuri clare, fără surprize.

Profesionisti si calificati pentru servicii de calitate

Fie că e vorba de un simplu termostat, de proiectarea celei mai complicate instalaţii termice / montarea centralei termice sau a unui detector de gaze ne puteti contacta. Detinem autorizatie ANRE asigurând lucrari de instalatii gaze in siguranță.

Deoarece fiecare proiect este diferit in ceea ce priveste complexitatea si durata de executie, tarifele asociate serviciilor pe care le oferim nu sunt fixe, deoarece dorim sa satisfacem eficient nevoile clientilor nostri.

Instalatii gaze

Echipa noastră de instalatori intervine prompt în a executa instalatii de gaze atât la blocuri rezidențiale, cât și la case individuale. Indiferent de tipul de locuință, ne asigurăm că furnizăm servicii profesionale și de încredere la toate etapele procesului. La noi vei gasi cele mai bune oferte de manopera din judet acoperind toate nevoile tale in instalatii.

Gaze Constanta

Instalatii de gaz

Executare lucrari instalatii gaze naturale de tip ingropata si supraterana (aparenta) cu instalatori autorizati. De asemenea, acordăm consultanta de specialitate, intocmirea de proiecte si dosare tehnice, precum si obtinerea avizelor necesare. Ne ocupam de inlocuirea conductelor, reconfigurarea traseelor acestora, adaugarea de noi consumatori ori pentru alte modificari.

aparate gaz Constanta

Montare aparate pe gaz

Consultanta personalizată, luand in considerare preferintele si cerintele dumneavoastra. Nu numai ca va ajutam sa faceti alegerea potrivita, dar suntem si experti in montajul si punerea in functiune a aparatelor. Vom asigura o instalare sigură și corectă, ne asiguram daca aparatul functioneaza in mod optim si il configuram corespunzator.

Detectare scurgeri gaz in Constanta

Detectare scurgeri de gaz

In cazul in care sunteti preocupat de o potentiala scurgere de gaze, va asiguram ca suntem aici pentru a va oferi asistenta prompta si eficienta. Vom efectua o inspectie detaliata a sistemului in aceeasi zi in care ne contactati. Daca observam semne ca exista / ar putea sa apara scurgeri, vom lua masurile necesare imediat. Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra, motiv pentru care vom actiona rapid sa remediem problemele indentificate.

Verificare gaze Constanta

Revizia tehnica periodică

Revizia tehnica periodica a instalatiilor de gaze este o operatiune obligatorie. Va punem la dispozitie ingineri specializati care vor efectua o verificare completa a intregii instalatii de gaze. Un aspect foarte important este faptul ca nu trebuie sa va deplasati la Distrigaz pentru obtinerea fisei de evidenta, ne vom ocupa de toate formalitatile necesare.

Instalatii termice

Avem peste 10 ani de experienta in instalatii termice. Montaj calorifere și țevi, incalzire in pardoseala, centrală termică. Atmosferă plăcută în locuința ta, cu căldură și confort în fiecare colț al casei.

Instalatii termice Constanta

Instalatie termica completă

Executăm orice instalatie termica completa, adaptata nevoilor si cerintelor fiecarui proiect. Aceasta poate include o varietate de componente esentiale: centrala termica, radiatoare, termostate, conducte de distributie a agentului termica si alte echipamente de reglare a temperaturii. Indiferent daca este nevoie de instalatii termice pentru o casa, un apartament sau un spatiu comercial, dedicați să oferim cele mai bune solutii, care să asigure o eficienta energetica ridicata.

Montaj calorifere Constanta

Montaj calorifere si tevi

Iti asiguram instalare profesionala pentru oricare model de calorifer, verificam in detaliu defectiuni aparute si demontarea celui vechi. Ne deplasam oriunde in judet pentru a va asigura un serviciu excelent. Suntem foarte transparenți in ceea ce priveste orice lucrare suplimentara. Inainte de a incepe orice activitate adițională, vă vom informa și stabili de comun acord următorii pași.

Află mai multe detalii
Montaj incalzire in pardoseala in Constanta

Montaj incalzire in pardoseala Constanta

Bucură-te de cel mai bun confort termic prin montarea unui sistem de incalzire în pardoseală cu ajutorul instalatorilor noștri. Stabilim împreună toți pașii necesari pentru montarea cât mai eficientă ținând cont de măsurarea si calcularea cotelor de înălțime de la boiandrugii ușilor și ferestrelor, cât și de poziționarea mobilei în locuință.
Află mai multe detalii
Montaj centrala termica pe gaz Constanta

Montare centrala termica Constanta

Echipa noastră va lucra cu precizie si atentie la detalii pentru instalarea centralei termice in locul specificat de dumneavoastra, realizarea orificiului de trecere a kitului de evacuare, montarea robinetilor, coturilor, a filtrelor, a teurilor si altor tipuri de fitinguri, racordarea centralei termice la instalatia de alimentare cu apa si la canalizare pentru evacuarea condensului cat si punerea sub presiune a centralei termice.
Află mai multe detalii

Instalatii sanitare

Servicii complete în domeniul instalațiilor sanitare din Constanta: montaj vase WC si obiecte sanitare, robineti, coloane apa, proiectare și reparare instalații sanitare, montaj și reparații boilere. Echipa noastră de instalatori se asigură că aveți o instalație funcțională și fiabilă în locuința dumneavoastră.

Gaze Constanta

Montaj vase WC, obiecte sanitare

Montajul obiectelor sanitare reprezinta o etapa esentiala in amenajarea unei bai functionale si estetice. Servicii de montaj si inlocuire pentru orice obiect sanitar.

Proiectare instalatii sanitare Constanta

Proiectare instalatii sanitare

Ne asiguram ca toate aspectele sunt luate in considerare pentru planificarea si dimensionarea corecta a instalatiilor pana la alegerea materialelor si a echipamentelor potrivite. Va garantam un sistem eficient, durabil si in conformitate cu standardele de siguranta.

Reparatii instalatii sanitare Constanta

Reparatii instalatii sanitare

Indiferent de probleme - scurgeri neplacute, robinete defecte. Va garantam ca vom identifica si remedia toate defectiunile instalatiilor sanitare.

Montaj boiler Constanta

Montaj boilere si reparatii

Aveti probleme cu boilerul vechi? A inceput sa curga? Doriti sa montati un alt boiler electric pentru a avea apa calda menajera tot timpul zilei? Contactati-ne astazi pentru montaj sau repararea oricarui tip boiler in judetul Constanța.